Info juwelry

Woordje uitleg over de juwelen die Eveerla verkoopt.

 

Adreani : Is een Italiaans merk, dat met de hand gemaakt is. Hun basis materiaal bestaat uit plexiglas. Dit licht, anti allergisch product is een uniek materiaal om fantastische creaties te maken. Door de combinatie van het plexiglas en het gebruik van de kristallen van Swarovski, geeft dit te samen een levendig juweel. De kettingen zijn van zilver.

 

Suggesties om de juwelen van Adreani mooi te houden:

- vermijd langdurig onderdompeling in het water.

- forceer niet het plexiglas, dat heeft maar een beperkte elasticiteit.

- Reinig met een zacht detergent. (tip een vochtig babydoekje)

- VERMIJD : alcohol en crèmes, die kunnen het oppervlak beschadigen. Chemische producten, o.a Chloor, kunnen het plexiglas mat maken en dit is onomkeerbaar.

- juweel beschermen van krassen of sterke klappen van de kristallen tegen harde oppervlakken.

 

Wings of Feeling : Is een Portugees merk. De juwelen zijn gemaakt uit 925 Sterling Silver. Veel van hun sieraden hebben de basis zilver, gecombineerd met een laagje rosé of geel goud. Hoogstaande zirkonen maken het juweel compleet.

 

Dunia : Is een Frans merk. Deze sieraden zijn 925 Sterling Silver. De meeste juwelen zijn tevens ook beschermd met een laagje rhodium, om het zilver te behouden van verkleuring. (Wordt bij elk product vermeld.) Eigen design juweel met zirkonen afgewerkt.

 

Jools : Is een Grieks merk. Ook deze juwelen zijn gemaakt uit 925 Sterling Silver. Vrouwelijk merk die veel gebruikt maakt met de combinatie zilver met een laagje verguld rosé of geel goud. De stenen zijn zirkonen.

 

Vanderly : is een Spaans merk. Hun standaardmaat van de lederen armbanden is de maat S. Indien Uzelf vind dat je nogal een steviger pols hebt, raden wij U een Md aan. De lederen armbanden zijn prachtig afgewerkt en van een hoogstaand leder materiaal. De uiteinde van de armbanden zijn vervaardigd uit een metaal tin messing, gedropt in een galvanisch bad om de kleur te bepalen. Het is nikkel vrij. Door een veer die in de armband verwerkt is, kan men het makkelijk aan- en uit doen.

Hun fantasie sieraden zijn tevens ook nikkel vrij. Ze maken hun juwelen uniek met te werken met parels van Mallorca of kristallen van Swarovski.

 

Overige juwelen : Indien er geen merk bij staat, zijn het fantasiejuwelen met een goede kwaliteit en zijn ieder uniek door het gebruik van kristallen van Swarovski.

 

Dunia - Wings of Feeling - Jools zijn vrouwelijke, luxe juwelen. Het wordt aangeraden om die met zorgzaamheid te behandelen. We raden U ook aan om telkens voor het slapen gaan de juwelen uit te doen en ze veilig op te borgen. U kan de juwelen oppoetsen met een zilveren doek.

VERMIJD : chemische producten en crèmes om het juweel niet mat te maken. We raden U ook aan voor het lang behoud van het mooie juweel, ze uit te doen, bij het schoonmaken, slapen, baden of jezelf wassen etc... Vermijd ook rechtstreeks parfum of haarspray.

 

Dienst na verkoop

Indien uw lievelingsjuweel, aangekocht bij Eveerla, door een ongelukje schade zou oplopen, moet U niet panikeren. U stuurt ons een foto van de schade op en wij beslissen of het mogelijk is om het juweel te repareren. Wij werken samen met een atelier, die op een goedkope manier het juweel kan repareren. De prijs wordt U op voorhand mede gedeeld.

 

Verpakkingen

Bij elke levering van een sieraad is er een verpakking bij inbegrepen.

 

Eveerla

"Every piece of jewelry tells a story"

PAYMENT METHODS

BANK

Eveerla © 2017. All rights reserved