Terms and Conditions

Terms and Conditions :

 

1) Al onze producten zijn in euro's, inclusief B.T.W.

 

2) We beschrijven het product zo nauwkeurig mogelijk. Foto's zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden goederen. Indien U dit wenst kunnen wij van een gekozen product, extra foto's maken en U het per mail bezorgen. Vergissen is echter menselijk. Als de aangegeven prijs niet overeenkomt met de bestelde goederen, zijn we niet verplicht om jou dit te leveren.

 

3) Bestellingen door minderjarigen kunnen wij weigeren.

 

4) Jouw bestelling is pas compleet als we een bevestigende mail naar je hebben gestuurd en dat de betalingstransactie ontvangen is.

 

5) Volgens de wet heeft U 14 dagen de tijd om de bestelde goederen terug te sturen. Deze periode gaat in op de dag dat U uw pakje ontvangen hebt. Het spreekt voor zich dat wij geen artikel terugnemen die gebruikt of gedragen is. Beschadigde goederen, door de klant aangebracht, kunnen wij tevens ook weigeren. Alles wordt geretourneerd in de originele verpakking. U zorgt voor een goede verpakking bij eventuele retourzending, steeds ten Uwe laste. MV houdt zich het recht om voor het geretourneerd goed, die door U beschadigd is, een schadevergoeding te eisen.

 

6) koopjes worden niet omgeruild of teruggenomen.

 

7)Indien U in aanmerking komt voor terugbetaling, zal dit enkel gebeuren na ontvangst van het goed en dat wij zeker zijn dat er geen beschadiging is opgelopen. De terugbetaling zal dan binnen de 14 dagen plaats vinden.

 

8)Overmacht : MV kan nooit aansprakelijk worden gesteld bij niet nakomen van de verbintenis door overmacht : vb brand, storm of noodweer, overstroming, oorlog, stakingen, aanslagen enz...

 

9) Recht : Op alle rechten, verplichtingen en aanbiedingen waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op de algemene voorwaarden zelf en elke overeenkomst, is uitsluitend het Belgisch recht van toepassing. Bij betwistingen zijn enkel bevoegd de Rechtbank van 1ste Aanleg en Vredegerecht 7de kanton te Antwerpen.

 

 

Levering:

 

1) Alle goederen worden geleverd met Bpost (Bpack secur), door jou bij je bestelling aangegeven adres.

 

2) Goederen, in stock, worden geleverd in 1 à 4 werkdagen. (niet rekening houdende met vakantieperiode)

 

3) Wij houden U per mail op de hoogte, wanneer het pakketje verzonden is, samen met het tracking nummer.

 

4) Indien de transporteur wegens onverwachte omstandigheden te laat is met leveren, zijn wij niet hiervoor verantwoordelijk.

 

5) Indien U de gevraagde bestelling weigert, nadat wij U al een mail hebben gestuurd met de verzendingsdag, worden de verzendkosten in rekening gebracht. Het resterend bedrag wordt via het betaalsysteem teruggestort.

 

6) portkosten en verwerking :

7 € in België

8.50 € in Nederland

14 € in Duitsland, Frankrijk (zonder overzee gebieden) Spanje, Denemarken, Oostenrijk, Luxemburg en Verenigd Koninkrijk

25€ In Verenigde Staten, Canada.

 

Aankopen boven de 50 € is de verzending gratis, behalve U.S.A. & Canada (deze vanaf 100 €. )

Eveerla

"Every piece of jewelry tells a story"

PAYMENT METHODS

BANK

Eveerla © 2017. All rights reserved