About
Veerle Michielsen

Dag iedereen, ik ben Veerle Michielsen een gedreven vrouw met liefde voor verkoop in de juwelen.

 

Mijn grootte passie in de verkoop van juwelen begon in 1999. Als vertegenwoordigster van heel de Benelux stond ik vaak op beurzen. Deze beurzen vonden plaats op verschillende plaatsen zoals Parijs, Brussel, München en Nederland.

Zoals u merkt was dit een voltijdse baan en nam het een groot deel van mijn leven in beslag. Uiteraard met honderd procent steun van mijn man en vrienden rondom mij. De passie voor juwelen werd steeds groter, samen met een collega die verantwoordelijk was voor de verkoop in Frankrijk hadden we serieuze prestaties neergezet. We kochten allerlei juwelen aan, van plexiglas tot zilveren juwelen. Het vloog de deur uit.

Niet alleen verkopen maar ook het contact hebben met verschillende mensen maakte dat ik elke dag opnieuw zin had om te gaan werken. Een paar jaar geleden eiste mijn gezondheid na al die jaren hard werken zijn tol.

Veel op de baan zijn, beurzen afgaan en op dat hoog niveau werken was voor mij geen optie meer. Ik begon een eigen webshop in de hoop mijn passie op een andere manier verder te zetten. Op de dag van vandaag leer ik steeds meer bij over de social media. Stap voor stap leer ik de kleine kneepjes over dit apart wereldje bij. Ondertussen is mijn gezondheid terug de betere kant op aan het gaan, mijn doel is dan ook om met deze website meer mensen te bereiken en te motiveren om onze Eveerla juwelen te dragen. Deze prachtige fantasiejuwelen zijn gemaakt voor de moderne vrouw die houden van net dat ene speciale beetje meer.

Uiteraard bieden deze juwelen ook de perfecte finishing touch op elke outfit. Lieve mensen, ik hoop met dit een stukje liefde en passie over te brengen naar jullie toe.

 

‘ Every piece of jewelry tells a story’ Is de perfecte slogan om mijzelf en hoe Eveerla is ontstaan te beschrijven.

 

Lieve groeten

Veerle

 

Eveerla

"Every piece of jewelry tells a story"

PAYMENT METHODS

BANK

Eveerla © 2017. All rights reserved